Aristocrat Boutique

Aristocrat Boutique

vineri, 2 martie 2012

MELODIA VIETII



Citeam pe facebook (locul unde se pare ca s-a mutat actiunea de o vreme buna incoace) zilele trecute un text “Ai copilarit in anii ’90 daca…” si urma o luunga insiruire de conditii pe care, daca ai acum in jur de 30 de ani sigur le indeplinesti. Dati un search pe google “anii+90+facebook” si veti de da el. Ei bine, mi-a marcat pana acum toata saptamana, mi-a adus aminte de anii frumosi ai adolescentei, mi-a facut un o pofta nebuna de ascultat muzica de atunci, de stat si adus aminte de zilele acelea. Unele pareau sfarsitul lumii, astea se terminau repede, lumea se termina repede pentru ca venea imediat paradisul cand iubita/ul te lua de mana din senin pe strada, sau iti facea cu ochiul si toata noaptea te framantai ca nu stiai ce sa mai crezi si ce sa mai faci a doua zi. Nu era internet, nu cautai daca sta hidden pe mess, erai doar tu cu gandurile tale…
            Asa ca daca ai chef sa iti aduci aminte de anii tai frumosi fa asa si o sa ti se intample: pune la culcare pe toata lumea (chiar si pe vecini daca ai suspecti deranjanti,  ia o pereche de casti MARI, tasteaza pe youtube si da un search dupa ce scriu eu mai jos. Daca ai trait anii astia si ai IUBIT si muzica de atunci gasesti sigur melodiile. Nu te mai uita la videoclipuri, stai cu ochii inchisi si savureaza,  asa-i ca merge?Don’t speak, no doubt ca ti-ai adus aminte! Don’t tell me ‘cause it hurts!
            And I will love you, always and I will love you till the stars don’t shine iti spunea Bon Jovi iar tu te gandeai de ce nu mai apare la intalnire…ca tu iubeai asa de sincer si de pur…si ea nu mai venea si tu iti jurai ca o sa dai foc la tot ca si frumosul din videoclip.
            Remember the time??? (Michael Jackson)
            It’s amazing! With the blink of an eye you finally see the light! (Aerosmith) Crazy, I go crazy babe…what can I do, honey??? I don’t wanna miss a thing!
            Pray, babe, I’m back for good. Take that if you can!
            Dar, don’t you cry tonight there’s a heaven above you babe…don’t you take it so hard now and don’t you take it so bad...Guns            and roses…
            Ai chiulit? Pentru cine? Quit playing games with my heart…
            Slash, remember slash?? November rain?
            Tearin’ up my heart. Comercial, dar, ce naiba, suna bine!
            Smells like teen spirit, ha? Nirvana..
            Truly madly deeply (savage garden), imi aduc aminte ca fredonam melodia asta asteptand intalnirea cu o foarte draguta, dar nu s-a intamplat minunea ca in videoclip. That’s the way it is, asa era de parere si Celine Dion.
            Si asa a fost. Red hot cili peppers...sometimes I feel like I don’t have a partner..under the bringe.
            Althouhg we’ve come to the end of the road, still I can’t let go…boyz2men
            Si daca iti era dor de zombie, asculta The Cranberries…godly song…
            I wonder how I wonder why, yesterday you told me about the blue sky and all that I can see its just a yellow lemon treeeee…in fool’s garden.
            Pure shores, linisteste-te te-a luat valul (All Saints)
            Sa ne intoarcem un pic mai mult in timp..Nothing compares 2U
            It must have been love, Roxette asa credeau…I’d do anything for love (Meat Loaf).
            La banchet in clasa 12 ai fost? Livin la vida loca, ha­­­?
            Mai sunt inca 1000 de melodii din anii astia. Si fiecare dintre voi sunt sigur ca aveti UNA speciala.
            Am ajuns in anii 2000…shape of my heart la 20 de ani? Pregatita sa iubeasca, am avut o adolescenta zic eu frumoasa…plina de muzica.
            Acum am aproape 32 de ani si inchei notitele cu un cantec al anilor la care am ajuns. Chiar si acum  ascult muzica de acum cu aceeasi bucurie cu care ascultam la 20 de ani pentru ca stiu ca asa o sa imi aduc aminte cu drag de anii mei.
            “You know how the times flies
              Only yesterday was the time of our lives
              We were born and raised in a summer haze
              Bound by the surprise of our glory days” (Adele, “Someone like you”)­­

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu