Aristocrat Boutique

Aristocrat Boutique

luni, 19 septembrie 2011

WHY NOT TO DELETE YOUR FACEBOOK ACCOUNT sau mai bine zis cum sa ajungi sa te casatoresti pe facebook

"How to delete your facebook account”…buna intrebare…stiati ca exista chiar si tutoriale pentru aceasta. Ei bine, daca nu stiati  inseamna ca aveti multi prieteni si sunteti o fire sociabila sau pur si simplu nu prea sunteti prieteni cu calculatorul.
Am incercat sa fac asta zilele trecute, ma saturasem sa tot verific ce mai fac ceilalti, prefer mai mult povestile la telefon sau la un pahar de bere si un covrigel. Am apasat delete, dar, mr. facebook si-a mai incercat inca o data norocu’. Nuuu, nu cu intrebari de genul, are you really really really sure ca vrei sa parasesti viata virtuala si sa mergi in sfarsit la o bere reala cu prietenii? I-as fi zis ca da, sigur sigur sigur. Dar, Mr. Facebook stia numele sotiei mele si mi-a servit pastila (traduc): esti sigur? Nu o sa mai fii “connected” cu sotia ta!...si uite asa, in acest moment sunt inca fericitul posesor al unui cont de facebook si al unei sotii frumoase cu care sunt connected. De aici am inceput sa imi pun niste intrebari si iata concluziile:
Deci un site de genul asta chiar ajuta. 
Va va face sa va simtiti mai aproape de cei dragi, sa gasiti oameni pe care i-ati uitat si cu care aveati niste amintiri, sa gasiti alti oameni carora sa le spuneti cu drag “prietene” sau “la multi ani” chiar sa ajungeti sa va gasiti perechea si sa va hotarati sa faceti pasul cel mare. Cu o cerere live sau, de ce nu, online.
Puteti sa trimiteti invitatiile online, sa cautati rochia de miresica si costumul de mire, sa va planificati nunta online, sa primiti confirmarile online.
Sa puneti poze imediat dupa nunta (se presupune ca in timpul nuntii toti prietenii adevarati sunt alaturi de voi) si sa aveti copii frumosi, si sa sa va uploadati status-ul cu pozele lui bebe in primele ore de viata si apoi sa scrieti ceva de genul cum a scris un prieten de-al meu: “am pus poza cu Bebe. Ma duc sa lesin acum…”
Va dorim sa vi se intample numai bucurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu